Verhuur is gestart!

30
HUUR
APPARTEMENTEN


De 30 huurappartementen zijn onderdeel van BinnenDok, een gebouw bestaande uit twee woongebouwen en een kantoorgebouw, gelegen aan de NDSM-straat. Het totaal omvat 107 appartementen, waarvan er 30 bestemd zijn voor de verhuur. De overige koopappartementen zijn inmiddels verkocht. De 30 huurappartementen zijn voornamelijk 2- en 3-kamerappartementen en zijn tussen de 50m2 en 70m2 groot.

Bewoners van BinnenDok ontmoeten elkaar straks in de gezellige daktuin, die op het parkeergebouw wordt aangelegd. Op de begane grond worden commerciƫle units gerealiseerd. De bouw van BinnenDok is inmiddels gestart. We verwachten dat de appartementen in de eerste helft van 2023 worden opgeleverd.


Bekijk de types!

Procedure en VoorwaardenAlvast weten hoe je zo'n fijn stadsappartement in BinnenDok II kunt bemachtigen? Lees dan onze Procedure en Voorwaarden eens door. Zo ben je helemaal op de hoogte wat we van je nodig hebben om te kunnen beoordelen of je in aanmerking komt. We bevinden ons nu in stap 4. De verhuur is gestart!

Meer over de procedure en voorwaarden

HIER KOMT BINNENDOK

CONTACT


NMG Vastgoed BV
Verhuurteam Binnendok

Telefoonnummer: 088-2007030

Mail ons