Sneak preview

De TypesIn BinnenDok II zijn straks 30 appartementen te huur. BinnenDok II maakt onderdeel uit van het gebouw BinnenDok bestaande uit totaal 107 appartementen, waarvan 77 appartementen inmiddels zijn verkocht. De 30 huurappartementen worden straks in zes types aangeboden voor verhuur.

Achter het gebouw BinnenDok wordt een parkeervoorziening gerealiseerd met 525 plaatsen. Daarnaast zijn er 70 fietsparkeerplekken voor Blok C. Via blok B (de koopappartementen) zijn deze plekken straks te bereiken.

Alle bewoners van BinnenDok kunnen elkaar straks ontmoeten in de gezellige daktuin, die op het parkeergebouw wordt aangelegd. Op de begane grond komen diverse (winkel)voorzieningen voor de bewoners en de buurt. De bouw van BinnenDok is in het voorjaar 2021 gestart.

De zes types die straks te huur worden aangeboden hebben een gemiddelde oppervlakte van ca. 60m2 (per type is dit verschillend) en hebben allemaal een balkon. De woningen worden allemaal netjes afgewerkt. Zo worden de wanden voorzien van een vliesbehang en wit gesausd en is de zwevende dekvloer voorzien van houten plinten. De vloer kun je helemaal naar eigen wens zelf plaatsen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair van Villeroy & Boch. De ingebouwde keuken is van Novitelli en heeft fraaie inbouwapparatuur van Whirlpool.

Voor de huurwoningen zijn meerdere fietsparkeerplekken beschikbaar en enkele appartementen krijgen tevens een externe berging toegewezen van gemiddeld ca. 6 m2.

Let op: In verband met het latere opleveren van de parkeergarage, zal het balkon van type X later opgeleverd worden. Dat komt omdat het balkon van dit type op de parkeergarage gelegen is.


Sneak Preview

Type B

Type Bs

Type C

Type D

Type X

Type Y