FAQHoe kan ik een appartement huren bij BinnenDok II Amsterdam?

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de procedure én informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is! De verhuur van de appartementen gaat volledig digitaal via deze projectwebsite.


Wat is de minimale huurperiode?

De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.


Waar kan ik mijn auto parkeren?

Achter het complex wordt een parkeergarage gerealiseerd waar je een parkeerplaats kunt huren. Houd er rekening mee dat de oplevering van deze parkeergarage later is dan de oplevering van de appartementen. Voor de overbruggingsperiode kan er een tijdelijke parkeerplaats gehuurd worden op een terrein dichtbij BinnenDok II.


Heb ik een berging tot mijn beschikking?

Ieder appartement beschikt over een kleine inpandige berging en toegang tot de gemeenschappelijke fietsenstallingen in de achterliggende parkeergarage. Omdat deze parkeergarage pas later wordt opgeleverd, zal voor de eerste periode een tijdelijke fietsenstalling op een terrein tegenover het complex gerealiseerd worden. Een aantal appartementen heeft aanvullend ook nog een externe berging in het complex.


Wanneer worden de appartementen opgeleverd?

We verwachten dat de appartementen in Q2 2023 opgeleverd kunnen worden. Echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Dit is een voorlopige inschatting en natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website. De definitieve ingangsdatum wordt tijdig, doch uiterlijk vier weken van te voren, aan huurder bekend gemaakt.


Is er een (model)woning te bezichtigen?

BinnenDok II betreft een nieuwbouwproject waar op de bouwplaats hard gewerkt wordt. Zodoende zijn er strenge veiligheidsregels voor het betreden van het bouwterrein van toepassing waardoor we kunnen niet 'zomaar' een appartement kunnen binnenstappen. We proberen – zodra de bouw ver genoeg gevorderd is – een 'Open Huis' te organiseren zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in één van onze modelwoningen.


Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?

Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor specifieke leveringen en diensten. Daarnaast moet je rekenen op bijkomende eigen kosten, zoals bijvoorbeeld elektriciteit en water, maar ook een internet- en tv-abonnement. De servicekosten zullen naar verwachting tussen de € 50,- en € 80,- bedragen.


Hoe zijn de appartementen op BinnenDok II afgewerkt?

De wanden in de appartementen zijn voorzien van vliesbehang en in het wit gesausd. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een zwevende dekvloer en houten plinten. De vloer kun je geheel naar eigen smaak plaatsen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair van Villeroy & Boch. De ingebouwde keuken is van Novitelli en heeft fraai inbouwapparatuur van Whirlpool.


BinnenDok II ligt op een ontwikkellocatie. Hoe gaat dit gebied er straks precies uitzien?

De NDSM-werf is volop in ontwikkeling en met een appartement in BinnenDok hoef je niks meer te missen! Houd de website www.levenopndsm.nl in de gaten voor verschillende (bouw-)projecten in het gebied en wat er allemaal te ontdekken is!


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met NMG Vastgoed.
binnendok@NMG.nl