PROCEDUREKans maken op zo'n fijn stadsappartement in het bruisende hart van NDSM?


Hieronder vind je de procedure van BinnenDok II uitgelegd.

We bevinden ons nu in stap 2!

Schrijf je in!

jouw account

Schrijf je in!

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning op Binnendok II dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Schrijf je in

Interessefase is gestart!

De Interessefase

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je vanaf nu tot en met 21 oktober jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. We vragen je dan een voorlopige 'top 5' door te geven.

Wanneer eenmaal de Pre-Rent op maandag 31 oktober a.s. start, maak jij als eerste kans op deze appartementen. Doe er dus je voordeel mee!

Let op: we bevinden ons nu in deze stap!

Geef je favoriete top 5 door!

start maandag 31 oktober a.s.

Pre-Rent

De Pre-Rent start maandag 31 oktober.

Op maandag 31 oktober a.s. start de Pre-Rent. Vanaf dan zijn alle definitieve huurprijzen bekend. Je kunt dan je eerder doorgegeven top 5 bevestigen of wijzigen. Vul de vragenlijst in die vanaf dan klaar staat in je account. Heb je dit gedaan? Check of alles goed is opgeslagen en je ontvangt per mail een bevestiging van je deelname aan de Pre-Rent. Je kunt altijd je voorkeuren nog aanpassen tot en met zondag 13 november. Want dan sluiten we de Pre-Rent en gaan we in die week de eerste toewijzing doen.

Let op: volledig ingevulde accounts inclusief de vragenlijst worden als eerste toegewezen!

Alles voor elkaar? Dan nemen we in de week van 14 november contact met je op!
Let op: we bevinden ons nog in stap 2!

de toewijzing

Verhuur

Heb je onze Pre-Rent gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve week van de Pre-Rent zal de start van de officiële verhuur plaatsvinden. Net als de Pre-Rent wederom online. Echter gelden hierbij dezelfde voorwaarden – zo worden enkel volledige accounts door ons in behandeling genomen. Van volledig ingevulde vragenlijsten tot alle gewenste documenten – double check jouw account en klik daarna op 'opslaan'. Zo ben je verzekerd van jouw deelname en maak je kans op je droomappartement in Binnendok II!

Let op: we bevinden ons nog in stap 2!